Winnen: 3x2 kaarten voor Helden van de Top 2000 in de Heineken Music Hall

Jett Rebel
Winnen: 3x2 kaarten voor Helden van de Top 2000 in de Heineken Music Hall
Door sjoertb op 04 december 2015 - 15:58 De Top 2000 van NPO Radio 2 wordt door velen gezien als de ultieme lijst van de beste nummers uit de afgelopen zes decennia popmuziek. Tijdens het 'Helden van de Top 2000'-concert op 16 december in de Heineken Music Hall in Amsterdam worden een groot aantal van die nummers uitgevoerd door bekende Nederlandse artiesten!

De muziek van onder andere Queen, U2, The Beatles, Prince, The Police en The Rolling Stones wordt vertolkt door niemand minder dan Marco Borsato, Jett Rebel (foto), VanVelzen, Claudia de Breij, Frank Boeijen en DI-RECT in de bijna 3 uur durende liveshow. Gerard Ekdom zal de show presenteren.

Lijkt je dit te gek om bij te wonen? Lees dan snel verder: Podiuminfo mag namelijk 3x2 kaarten weggeven voor Helden van de Top 2000 in de HMH!

Om kans te maken hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je graag naar dit concert wilt. Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Helden van de Top 2000'.

Deze actie loopt t/m 10 december.Adele

ADELE VOEGT OOK IN BELGIË EXTRA SHOW TOENadat er in Nederland twee shows zijn toegevoegd aan het tourschema van...

Nieuwe Nor

NIEUWE NOR ORGANISEERT DANCE-EVENEMENTEN VOOR... Het poppodium Nieuwe Nor in Heerlen organiseert tijdens 3FM Serious Request...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.