Nielson - Weet je wat het is?

Nielson
Nielson - Weet je wat het is?
Door RobZ op 02 december 2015 - 16:50 Nielson, de man die wordt gezien als de braafste jongen van de klas. Hij scoorde voor het eerst een hit met zijn nummer, Beauty And The Brains, tijdens de beste singer-songwriter van Nederland. Hiermee heeft hij menig vrouwenhart gestolen. Hij heeft de laatste tijd ontzettend veel nieuwe muziek gemaakt. Dat stemt heel nieuwsgierig naar de show die hij gaat geven in de Heineken Music Hall op 12 maart.

Hij treedt op met een leuke mix van verschillende covers en eigen hits. Hij is gek op hiphop en verwerkt deze stijl graag in zijn nummers. Het legendarische verhaal dat hiphop in zich draagt en de mentaliteit van de vrijheidstrijders geven hem een waanzinnig gevoel. Het liefst treedt hij op in Nederland en België, waar zijn nummers natuurlijk tegenwoordig een groot succes zijn. Voor Nielson was het optreden in de Heineken Music Hall, Ziggo Dome of Pinkpop echt een droom die nu eindelijk gerealiseerd wordt. Hij zal niet solo optreden, er zijn namelijk diverse gastartiesten aanwezig. Ook is er een heuse afterparty.

Nielson is groot fan van artiesten als Bruno Mars, John Mayer, Adele en Coldplay. Eigenlijk is hij ontzettend gehecht aan zijn fijne thuis omgeving. Tijdens zijn reizen luistert hij dan ook graag naar deze artiesten om het vertrouwde ‘thuis’ gevoel terug te krijgen. Hij is erg geïnteresseerd in het ontdekken van nieuwe culturen, keukens en mensen. Hierdoor kan hij veel inspiratie opdoen voor nieuwe teksten of nummers. Hij is pas recent gaan ontdekken hoe gek hij is op reizen, want vroeger was daar helaas geen geld voor. Door zijn affiniteit met hiphop zou een reis naar de VS natuurlijk een hele gave ervaring zijn.

De Heineken Music Hall is de locatie die een totaalbeleving biedt aan liefhebbers van live muziek en entertainment. Artiesten geven hier graag een concert vanwege de perfecte akoestiek. Het juiste geluid is bij een optreden natuurlijk ontzettend belangrijk. Alles zal deze avond een bijzonder jasje aankrijgen. Nielson kondigt aan zelfs zijn eigen nummers op een andere manier te gaan spelen. De nieuwe EP, Met De Tijd Mee 2, is net uitgebracht. Leuke tip: luister naar deze nummers en kom alvast in de sfeer voor een overweldigend concert.


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Newton Faulkner

NEWTON FAULKNER NAAR MELKWEG EN TIVOLIVREDENBURGDe Britse muzikant Newton Faulkner komt op 3 maart naar het Amsterdamse...

Stef Bos

STEF BOS KONDIGT NIEUW ALBUM, THEATERTOUR EN EEN... De Nederlandse zanger Stef Bos komt in januari met een nieuw album, een...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.