Peter Pan Speedrock kondigt afscheidstournee aan

Peter Pan Speedrock
Peter Pan Speedrock kondigt afscheidstournee aan
Door ThomasS op 26 november 2015 - 14:46 De mannen van Peter Pan Speedrock stoppen. In 2016 gaat de rockband voor het laatst touren.

Op dit moment zijn de heren op weg naar Japan waar morgen hun tournee in Machida start. Peter Pan Speedrock begon vanaf 1996 met het geven van een indrukwekkend aantal concerten en zal na twintig jaar een einde aan die serie shows maken.

Het rocktrio (vaak aangevuld met Dikke Dennis) was grondlegger en naamgever van het muzikale genre speedrock. Peter Pan Speedrock is de Nederlandse band met de meeste shows op de teller: maar liefst 1980 tegenover 2247 shows van wereldrecordhouder Ramones.

Het was tevens het enige doel dat in die twintig jaar net niet verwezenlijkt werd: nog slechts 268 shows spelen om dat eeuwige record van The Ramones te kunnen breken.

Wanneer de laatste show van de band op Nederlandse bodem zal plaats vinden, is nog niet bekend.Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBlitzen Trapper 1

BLITZEN TRAPPER SPEELT NEIL YOUNG-KLASSIEKER HARVEST...De eigenzinnige Amerikaanse folkband Blitzen Trapper zal op 10 februari een...

Adele4

ADELE OP 1 EN 3 JUNI NAAR ZIGGO DOME De Britse zangeres Adele komt op 1 en 3 juni naar ons land voor twee shows...

REACTIES

Avatar ProgDamien
do 26 nov 2015 16:38

ProgDamien Dat zal wel een groot afscheidsfeest op Speedfest worden als laatste show gok ik. Ben benieuwd waar ze allemaal neerstrijken!

 1
geen avatar
do 26 nov 2015 22:50

eatsleeprave.. Moet ze dan toch nog n keertje gaan zien!

 0
Avatar Jninez
di 01 dec 2015 15:39

Jninez Alweer? Ze zouden twee jaar geleden al stoppen! :')

 1

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.