Winnen: 2x2 kaarten voor Raglans en Radio Days in Winston

Raglans
Winnen: 2x2 kaarten voor Raglans en Radio Days in Winston
Door LotteAbrahams op 26 november 2015 - 12:50 De Ierse indierockband Raglans komt volgende maand voor drie shows naar Nederland en België. Hun debuutalbum kwam in maart 2014 uit en bereikte de vijfde plek in de 'Irish Album Chart'. Dit album is sinds deze maand ook verkrijgbaar in de Benelux.

De band heeft de support verzorgd van onder andere Lifehouse, Haim en The Fray.

Op 3 december staat de band in Winston Kingdom in Amsterdam met als support de indiepopband Radio Days. Wil jij erbij zijn? Dat kan! Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven voor Raglans en Radio Days in Winston!

Om kans te maken hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je graag naar dit concert wilt. Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp 'Raglans & Radio Days'.

Deze actie loopt t/m 1 december.



Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Future

RAPPER/PRODUCER FUTURE NAAR HEINEKEN MUSIC HALLDe Amerikaanse rapper Future komt naar de Heineken Music Hall op 9 januari....

Indian Askin

INDIAN ASKIN KONDIGT VOORJAARSTOUR AAN De Nederlandse band Indian Askin gaat in het voorjaar een tour doen langs...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.