Elf zondagmiddagconcerten in huiskamer van Utrechts hostel

Strowis Sunday Afternoon
Elf zondagmiddagconcerte- n in huiskamer van Utrechts hostel
Door hnkhnk op 06 oktober 2015 - 15:23 Niks te doen op zondagmiddag? Dan hoef je voortaan niet meer zitten duimendraaien op de bank. Want is er nou fijner dan op een winterse zondagmiddag in de Hostel Strowis-huiskamer te genieten van akoestische optredens. Dit kan de zondagmiddagen van 29 november t/m 7 februari, helemaal gratis, midden in het centrum van Utrecht met twee acts per editie.

De huiskamer van Hostel Strowis is wekelijks het decor voor de Strowis Sunday Afternoon Concerts. Twee spannende nieuwe artiesten van binnen en buiten Utrecht staan wekelijks in een intieme kampvuursfeer te spelen.

Het programma is rond met Fýl en Anne Groen (29/11), Cejay-music en A Brighter Light (6/12), Pick a Lilyen Heug (13/12), Sophie van Bree en The Central Line (20/12), Anne Wouter en Oliver Cried Wolf (27/12), Sebastiaan Benjamin en Flux Gallery(3/1), The Faraways en Kalio Gayo (10/1), Frank Doesburg Music en Sophie ter Schure (17/1), Herman Pouderoyen en Galleons (24/1), Amado Music en ... And Then Some (31/1) en Bart Rijs en Pix (7/2).Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief013tilburgklein

NEW COOL COLLECTIVE SAMEN MET MARK REILLY NAAR 013 New Cool Collective levert altijd hoogstaande jazz af, voor hun nieuwste...

Ziggo Dome

THE SESSIONS A LIVE RE-STAGING OF THE BEATLES AT... Op zondag 17 april verandert de Ziggo Dome eenmalig in de Abbey Road...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.