Lianne La Havas dit najaar terug naar Nederland

Lianne La Haves
Lianne La Havas dit najaar terug naar Nederland
Door Samantha.Middag op 19 augustus 2015 - 10:35 De Britse folk- en soulzangeres Lainne La Havas komt dit najaar voor vier shows naar Nederland. In juli van dit jaar kwam het tweede album uit van de zangeres, waarbij haar zowel Griekse als Jamaicaanse achtergrond mixt met andere muziekstijlen als doo0wop en gospel.

La Havas zal haar tour beginnen in de Groningse zaal De Oosterpoort op 12 november. Op 26 november zal de artieste te zien zijn in het Paard van Troje in Den Haag en op 27 november in TivoliVredenburg in Utrecht. De tour zal worden afgesloten in de Amsterdamse zaal Paradiso op 30 november.

In Groningen betaal je €25 voor een kaartje, prijzen voor de andere shows zijn nog niet bekend. Kaarten zijn verkrijgbaar via de websites van de poppodia. Eerder was Lainne la Havas te zien tijdens het North Sea Jazz Festival en dit weekend zal ze een optreden geven op Lowlands.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



racoon

DRIE EXTRA NAJAARSHOWS VOOR RACOONBuiten het concert dat Racoon geeft op 28 november in de Amsterdamse Ziggo...

Oosterpoort Groningen

KODALINE IN 2016 NAAR OOSTERPOORT EN TIVOLIVREDENBURG De Ierse rockband Kodaline komt op dinsdag 9 februari naar Groningen voor...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.