Fish voor de laatste keer te zien met Misplaced Childhood

fish
Fish voor de laatste keer te zien met Misplaced Childhood
Door Samantha.Middag op 12 juni 2015 - 14:09 Nog eenmaal zal Fish de klassieker Misplaced Chilhood van zijn band Marillion uit 1985 live ten gehoren brengen. Tijdens de Farewell To Childhood-tour zullen 013 in Tilburg, Melkweg in Amsterdam, De Boerderij in Zoetermeer en de Oosterpoort in Groningen worden aangedaan. Verder is hij deze zomer te zien op het festival Bospop in Weert.

De schotse zanger Fish zanger heeft 10 jaar geleden ook op de planken gestaan met dit album. De meeste van die shows waren uitverkocht en de pers was alom lovend over de optredens.

Op 4 november zal de zanger zijn tour in Nederland starten in Poppodium de Boerderij in Zoetermeer. Kaarten voor deze show zijn nog niet in de voorverkoop maar kosten €30,25. In de Oosterpoort zal Fish optreden op 28 november, een ticket kost hier €27,50. De voorverkoop voor de show in de Oosterpoort zal starten op 12 juni.

Verder zal hij op 29 november te zien zijn in 013, Tilburg. De voorverkoop hier start op 13 juni, een ticket kost €27,60. Fish zal de Farewell tour in Nederland afsluiten in de Melkweg, een ticket kost hier €31,50 en de ticket zullen 13 juni in de voorverkoop gaan.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Ziggo Dome

FLORENCE + THE MACHINE NAAR ZIGGO DOME EN SPORTPALEISDe Britse band Florence + The Machine komt op donderdag 10 december naar de...

sugarfactorynews.jpg

GRAP EN SUGARFACTORY ORGANISEREN BENEFIETACTIE VOOR... Na de brand in Melody Line slaan GRAP en Sugarfactory de handen ineen....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.