Trijntje Oosterhuis kondigt clubtour aan

TrijntjeOosterhuisgr
Trijntje Oosterhuis kondigt clubtour aan
Door GraciaVisscher op 18 mei 2015 - 11:57 Terwijl de halve finale van het Eurovisie Songfestival voor de deur staat kijkt zangeres Trijntje Oosterhuis naar de toekomst. Vandaag maakte ze een tour langs de Nederlandse clubs bekend voor later dit jaar.

Op 25 september trapt Oosterhuis de tour af met een optreden in de Effenaar in Eindhoven. Verder staat Trijntje in Bergen op Zoom (2/10), de Oosterpoort in Groningen (3/10), Heerlen (16/10), het Nijmeegse Doornroosje (23/10), Mezz in Breda (24/10), Luxor Live in Arnhem (29/10), Hengelo (06/11), Zwolle (20/11) en sluit ze de tour af in de Heineken Music Hall op 18 december.

De kaartverkoop is vandaag gestart via de verschillende zalen. Kaarten voor de show in de HMH zijn verkrijgbaar via deze website en 450 Primera winkels.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Paradiso Amsterdam2

PARADISO EN DOORNROOSJE BEVESTIGEN CONCERT TOBIAS...Afgelopen weekend wist hij het publiek tot tranen te roeren op London...

thedoorsalive

THE DOORS ALIVE IN DECEMBER VOOR MINI-TOUR NAAR... De tribute band The Doors Alive wordt door vele critici gezien als de...

REACTIES

geen avatar
di 19 mei 2015 15:13

eatsleeprave.. Mijn hemeltje...ai ai ai ai ai ai ai, wil ik er mee zeggen, vrees dat wij er voorlopig nog niet van verlost zijn net als the common linnets...vanavond lekker naar de bios, en laat weer nach hause.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.