Uitbreidingen / Verbeteringen Agendainfo

Door Knoedel op 12 maart 2007 - 20:30 Het is alweer drie en een halve maand geleden dat Agendainfo gelanceerd werd. In deze maanden hebben al vele duizenden concert- en festivalbezoekers een Agendainfo aangemaakt.

We zijn hartstikke blij met dit succes! Alle positieve reacties motiveren ons dagelijks hard aan de sites door te werken. Met trots presenteren wij daarom een aantal nieuwe mogelijkheden met je Agendainfo.

Allereerst is het vanaf vandaag mogelijk te reageren op de foto's die wij op festivals en concerten maken. Je kan je waardering voor deze foto's laten blijken door middel van een cijfer. Bovendien kan je je favoriete foto's in je Agendainfo zetten (zie het fotos-tabje in je Agendainfo). Kijk hier maar eens hoe dit er uit zien bij de foto's die we maakten van The Killers in de Heineken Music Hall.

Daarnaast hebben we de mogelijkheden van Agendainfo zelf ook uitgebreid. Je kan via een persoonlijk profiel, dat sommigen al van het forum kennen, wat meer over jezelf vertellen.

Aan de sterke punten van Agendainfo hebben we niks veranderd. Je kan nog steeds bijhouden naar welke concerten en festivals je wilt, gaat of geweest bent. Bovendien kan je de artiesten selecteren waarvan jij op de hoogte gehouden wilt worden.

Als je nog geen Agendainfo hebt: Zo kan jouw Agendainfo eruit zien. En hier kan je je aanmelden voor een eigen Agendainfo


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefmegadeth17

MEGADETH IN WAERDSE TEMPELVolgens de website van de platenmaatschappij Roadrunner Records geeft...

The Kooks17

THE KOOKS NAAR GRONINGEN The Kooks zullen behalve de Europese festivals Rock Werchter, Rock Am Ring...

REACTIES

Avatar Soeperman87
ma 12 mrt 2007 20:57

Soeperman87 Nice, nice!
Sieht gut aus!

 0
Avatar bas.assink
ma 12 mrt 2007 22:21

bas.assink Gaat zeker de goede kant op! Dat je zelf concerten kan toevoegen is al een hele verbetering, maar wanneer komt de optie om ook buitenlandse (vooral Duitse) concerten toe te voegen? Dat mis ik nog heel erg...

 0
Avatar Georia
di 13 mrt 2007 12:25

Georia @Bas.sassink: Is misschien wel jammer maar volgens mij is dat nog meer werk. Wie weet komt 't nog...

 0
Avatar happyhour
di 13 mrt 2007 13:25

happyhour netjes:) Wat ik persoonlijk nog wel graag zou zien is een mogelijkheid om ingelogd te blijven, elke keer als je weer terugkomt op de site. Ik heb namelijk geen zin om me elke keer weer in te loggen..

 0
Avatar ErikLuyten
di 13 mrt 2007 19:22

punkr duitse concerten toevoegen mis ik inderdaad ook nog, veel mensen gaan naar Keulen hier in het zuiden, want bands treden vaak in amsterdam en keulen achter elkaar op. Keulen is maar 1 uur rijden en A'dam 2 uur, dus die keus is snel gemaakt :)

 0
Avatar bas.assink
wo 14 mrt 2007 00:21

bas.assink @ Georia: hoezo meer werk? Wat mij betreft hoeven ze het niet up to date te houden, dat doen de mensen zelf via de submit. Enkel even de (Duitse) podia toevoegen en de concerten komen vanzelf.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.