Winnen: 2x2 kaarten voor Scorpions in Ahoy

scorpions
Winnen: 2x2 kaarten voor Scorpions in Ahoy
Door RobZ op 21 november 2014 - 16:46 Scorpions behoeft natuurlijk weinig introductie. De meesters van de power ballad zijn bekend van songs als 'Still Loving You', 'Send Me An Angel' en 'Wind Of Change'. De band is headliner op festivals als Graspop Metal Meeting en Hellfest, maar staat eerst op 27 november in de Ahoy te Rotterdam.

Voorprogramma voor Scorpions is de Britse hardrockband The Treatment. Deze band combineert de muzikale principes van Led Zeppelin, een scheutje glam van Mötley Crüe, de catchy zanglijnen van Aerosmith, de riffs van Def Leppard, de energie van Airbourne en de scheurende solo’s van AC/DC.

Podiuminfo mag 2x2 kaarten weggeven voor dit concert!

Wil jij kans maken op kaarten voor dit concert? Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar dit concert wil. Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp 'Scorpions'.

Deze actie loopt tot en met 26 november 2014.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



systemofadownnieuws6

SYSTEM OF A DOWN NAAR ZIGGO DOME EN VORST NATIONAALDe Amerikaanse band System of Down maakt op haar site bekend in april naar...

Prong5

PRONG NAAR VERA De Trash metalband Prong komt voor de 7e keer naar Vera in Groningen voor...

REACTIES

Avatar Sjoerd92
vr 21 nov 2014 20:45

Sjoerd92 Goeie actie!

 0
Avatar Smulhook
di 25 nov 2014 18:12

Smulhook Top actie!!!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.