Festivalinfo fotografe verkoopt werk voor KWF Kankerbestrijding

Ozzy (Bianca Berger) 2
Festivalinfo fotografe verkoopt werk voor KWF Kankerbestrijding
Door RobZ op 07 november 2014 - 16:26 Bianca Berger is jaren actief als freelance fotograaf voor o.a. OOR magazine en festivalinfo.nl en heeft al heel wat nationale en internationale artiesten voor haar lens gehad zoals Anouk, Epica, Alicia Keys, Robbie Williams, Iron Maiden, Ozzy Osbourne, Bon Jovi en vele anderen.

Een aantal jaar geleden kreeg haar goede vriendin op jonge leeftijd borstkanker. Dit motiveerde Bianca mee te strijden tegen kanker.

Een deel van Bianca's foto’s gaan in de verkoop en zijn te bestellen via haar website. Nieuwsgierig? De foto’s zijn te bezichtigen in de Baroeg vanaf oktober t/m december 2014 en vanaf november t/m december in de Boerderij in Zoetrmeer en The Man Cave in Utrecht. Daarnaast hebben verschillende artiesten, als Epica en Slash hun hulp aangeboden door een aantal foto's signeren en memorabilia van hun optredens als drumstokken en plectrums beschikbaar te stellen.


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Roxette

ROXETTE NAAR HMHOp woensdag 27 mei 2015 geeft Roxette een concert in de Heineken Music Hall...

the boxer rebellion

WINNEN: 3X2 KAARTEN VOOR THE BOXER REBELLION IN... The Boxer Rebellion , afgelopen festivalzomer nog te zien op Pinkpop, tourt...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.