Poppodium VERA gaat liveopnames uitbrengen

vera
Poppodium VERA gaat liveopnames uitbrengen
Door Anjelica op 18 september 2014 - 12:20 Het Groningse Poppodium VERA gaat vanaf volgend jaar liveopnames van concerten uitbrengen op vinyl. Onder de naam VERA/LIVE verschijnen de opnames in de vorm van 7-inch singles.

Nu al wordt ieder concert dat wordt gegeven in het podium ook opgenomen. Tot nu toe alleen zodat de bands de opnamen na afloop van het concert kunnen terugluisteren. Maar de vrijwilligers Ralf Koopman en Robin Eggens, die werkzaam zijn bij het podium, willen daar verandering in brengen.

De eerste uitgave zal een split single zijn met op de ene kant een nummer van together PANGEA en op de andere kant een nummer van traumahelikopter.

De productie van de singles wordt verzorgd door verschillende afdelingen binnen VERA. Zo worden de hoesjes gedrukt door VER Artdivision.

Elke uitgave wordt in beperkte oplage gemaakt.alvin

DAVE ALVIN & PHIL ALVIN NAAR NEDERLAND VOOR TWEE...De broers Dave en Phil Alvin komen in november naar Nederland om twee...

AndyBurrowsnieuws

ANDY BURROWS IN NOVEMBER NAAR AMSTERDAM Andy Burrows komt naar ons land. Op 14 november staat hij in de...

REACTIES

Avatar Kim_Oi
za 20 sep 2014 00:46

Kim_Oi Laat ze dan ook maar het optreden van The Real McKenzies uitbrengen. (ik geloof februari 2012?) Daar zou ik zo blij mee zijn :D

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.