Beperkt aantal plaatsen gratis Vondelparkconcert Acda & De Munnik

AcdaDeMunnikgr
Beperkt aantal plaatsen gratis Vondelparkconcert Acda & De Munnik
Door klaask op 21 augustus 2014 - 11:02 Kort na de aankondiging van het gratis concert dat Acda & De Munnik op 24 augustus geven in het Vondelpark Openluchttheater, hadden zich al tienduizenden mensen aangemeld via Facebook. Inmiddels staat de teller op 39.000, terwijl er ruimte is voor slechts 4000.

De organisatie heeft in overleg met de politie veiligheidsmaatregelen getroffen. Organisator Frans de Vries tegen Novem: "Het Openluchttheater staat op een eilandje waar vier bruggen naartoe gaan, die worden afgesloten als het vol is. Dat houdt de politie in de gaten. Ook worden extra fietsrekken geplaatst en is er genoeg ruimte voor noodhulp."

Wie geen zin heeft in de drukte, kan op 29 augustus terecht op het Museumplein. Daar speelt een duo een tweede gratis concert, ditmaal in het kader van de Uitmarkt.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Kaiser Chiefs

KAISER CHIEFS IN HEERLEN VERPLAATST NAAR OKTOBERHet optreden dat Kaiser Chiefs op 13 september in het Parkstad Limburg...

ekkonieuwslogo

WASTED BULLET, DIVINE SINS, THE MAPLE ROOM EN MEER... Donderdag 23 oktober wordt de vierde editie van The Shape Of Punk To Come...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.