Winnen: 3x2 kaarten voor Thee Oh Sees in De Melkweg

Thee Oh Sees
Winnen: 3x2 kaarten voor Thee Oh Sees in De Melkweg
Door klaask op 12 augustus 2014 - 15:24 Och, die wondere wereld der artiestennamen. Zie je Lil of Young staan, dan heb je met een rapper te maken. Is een naam onleesbaar, dan is het metal. En staat er Thee in plaats van The, dan is het garagerock. Hele fijne garagerock soms, zoals in het geval van Thee Oh Sees. Hun optredens zijn 'van pure energie barstende uitputtingsslagen voor band én publiek, in de beste zin van het woord', aldus De Melkweg. En laat de band nou op 25 augustus in diezelfde Melkweg zo'n optreden geven.

Podiuminfo mag 3x2 kaarten weggeven voor het concert van Thee Oh Sees in De Melkweg op 25 augustus.

Wil jij kans maken op deze kaarten? Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar dit evenement wil. Dat doe je aan de rechterkant van de pagina. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Thee Oh Sees'.

Deze actie loopt tot en met 18 augustus 2014.FKA twigs

FKA TWIGS NAAR AMSTERDAM EN BRUSSEL FKA twigs komt in oktober voor twee concerten naar Nederland en België. Op...

ADE 2014 Amsterdam Dance Event

MODESELEKTOR CUREERT MELKWEG-AVOND TIJDENS AMSTERDAM... Modeselektor stelt tijdens ADE onder de naam Modeselektion een avond samen...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.