Winnen: 3x2 kaarten voor The Last Internationale in De Melkweg

the last internationale
Winnen: 3x2 kaarten voor The Last Internationale in De Melkweg
Door klaask op 24 juni 2014 - 15:28 Het New Yorkse The Last Internationale staat bekend om zijn explosieve en onvoorspelbare live-optredens. De rauwe, rebelse sound laat zich moeilijk in een hokje stoppen maar heeft invloeden uit de blues, folk, rock 'n roll, punk en zelfs een vleugje country. De band staat bekend om zijn uitgesproken mening over politieke en sociale gerechtigheid, terug te horen in hun messcherpe lyrics waarmee ze het vuur openen op de heersende status quo.

Podiuminfo mag 3x2 kaarten weggeven voor het concert van The Last Internationale en supportact Paceshifters op 7 juli 2014 in De Melkweg te Amsterdam.

Wil jij kans maken op deze kaarten? Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar dit evenement wil. Dat doe je aan de rechterkant van de pagina. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'The Last Internationale'.

Deze actie geldt tot en met 30 juni 2014.mrpolska

MR. POLSKA OP TOUR DOOR NEDERLANDMet zijn nieuwe (nog titelloze) album gaat Mr. Polska dit najaar weer op...

amatorski1

AMATORSKI VOOR DRIE SHOWS NAAR NEDERLAND De Vlaamse indiepopband Amatorski kom in het najaar voor drie shows naar...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.