Winnen: 2x2 kaarten voor Steel Panther in TivoliVredenburg

steel panther
Winnen: 2x2 kaarten voor Steel Panther in TivoliVredenburg
Door JenniferWorrell op 13 juni 2014 - 10:35 Het motto van de Amerikaanse band Steel Panther zegt alles: Death to all but metal! Feest, koud bier, hete vrouwen, hardrock en nog meer bier, daar draait het om bij dit getoupeerde gezelschap dat rechtstreeks uit de jaren tachtig lijkt te zijn geteleporteerd. Met hun tongue-in-cheekmetal laten ze de tijden van Skid Row, Ratt en Poison herleven, maar inmiddels zijn ze stiekem zo goed dat niemand meer weet of het nog een parodie is. Niet voor niets stonden ze al in het voorprogramma van Def Leppard, Mötley Crüe en Guns n’ Roses. Zoals ze zelf al zingen: Party Like Tomorrow Is The End Of The World!

Podiuminfo mag 2x2 kaarten weggeven voor Steel Panther op 26 juni 2014 in TivoliVredenburg te Utrecht. Vanderbuyst zal op deze avond het voorprogramma verzorgen.

Wil jij kans maken op deze kaarten? Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar dit evenement wil. Dat doe je aan de rechterkant van de pagina. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Steel Panther'.

Deze actie geldt tot en met 20 juni 2014.Protest the Hero1

WINNEN: 3X2 KAARTEN VOOR PROTEST THE HERO EN...De Canadese progmetalband Protest the Hero bracht vorig jaar hun vierde...

Escape The Fate

ESCAPE THE FATE IN OKTOBER NAAR AMSTERDAM De Amerikaanse post-hardcore band Escape the Fate komt in oktober weer naar...

REACTIES

geen avatar
di 24 jun 2014 18:43

smogus.scorpio woehoe :)

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.