Winnen 3x2 kaarten voor Mobb Deep in de Melkweg

Mobb Deep
Winnen 3x2 kaarten voor Mobb Deep in de Melkweg
Door JenniferWorrell op 10 juni 2014 - 15:33 Het legendarische New Yorkse Mobb Deep is een van de meest productieve en originele hiphopgroepen aller tijden. Met hun inmiddels 20 jaar ervaring zijn ze nog steeds een zeer actieve en bepalende kracht in de hedendaagse muziekindustrie en worden ze ook door een hele nieuwe generatie hiphopliefhebbers omarmd. De groep brak in '95 voorgoed door met het album ‘The Infamous’. Sindsdien schoot het duo door naar de top van de underground hiphopscene, was het bepalend tijdens de bekende East Coast-West Coast vete, leverde ze vijf goed ontvangen albums af en lagen ze met elkaar overhoop. Nu dat allemaal achter de rug is, is het tijd voor een ware terugkeer van deze routiniers!

Podiuminfo mag 3x2 kaarten weggeven voor het concert van Mobb Deep in de Melkweg op zaterdag 14 juni 2014.

Wil jij kans maken op deze kaarten? Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar dit evenement wil. Dat doe je aan de rechterkant van de pagina. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp 'Mobb Deep'.

Deze actie geldt tot en met 12 juni 2014.


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Ladies of Soul

EXTRA CONCERT VOOR LADIES OF SOUL IN DE ZIGGO DOMEWegens de grote belangstelling voor het concert op 14 februari 2015 dat...

ImeldaMaynews

IMELDA MAY KOMT NAAR AMSTERDAM EN BRUSSEL De Ierse zangeres Imelda May komt in oktober met een nieuw album op zak...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.