Festivalinfo kalender 2014/2015 nu te bestellen!

Festivalinfo Kalender
Festivalinfo kalender 2014/2015 nu te bestellen!
Door RobZ op 28 mei 2014 - 14:41 Het festivalseizoen 2014/2015 is drukker dan ooit. Om de festival-voorpret nog groter te maken en het overzicht een beetje te behouden heeft Festivalinfo voor de zevende keer besloten een mooie Festivalinfo kalender te laten drukken. Dit jaar loopt de kalender van mei 2014 t/m april 2015. Het is mogelijk deze kalender te bestellen.

De Festivalinfo kalender staat vol met prachtige concert- en festivalfoto's. Deze foto's zijn vanzelfsprekend allemaal door Festivalinfo en Podiuminfo medewerkers gemaakt.

Wij hebben zo veel kalenders laten drukken dat jij er weer een (of meerdere) bij ons tegen kostprijs kunt bestellen. Je krijg de kalender dan op dik papier met ringband thuisgestuurd.

Ben je geïnteresseerd? Voor 4 euro per kalender + 3 euro verzendkosten (voor België 4,50 euro) is de kalender, die bij elke festivalfanaat aan de muur hoort te hangen, te bestellen. Als je meerdere kalenders wilt bestellen, dan betaal je per twee stuks eenmaal verzendkosten. Geen geld als je het ons vraagt. Daar kan je tegenwoordig op een festival zeker geen broodje falafel/shoarma voor eten. Laat staan een rondje bier halen of (festival)merchandise kopen.

Om de kalender te bestellen stuur je een email naar contact@festivalinfo.nl (met als mail-onderwerp: Festivalkalender 2014). In deze e-mail zet je je adresgegevens en hoeveel kalenders je wilt bestellen. Wij sturen je dan onze bankgegevens en een code. Als het geld onder vermelding van die code bij ons binnen is, doen wij je kalender op de post.


Hier kan je onze festivalkalender vinden (om zelf uit te printen of alvast kritisch te bekijken (*.pdf)):
- Voorkant
- Voorwoord
- Mei 2014
- Juni 2014
- Juli 2014
- Augustus 2014
- September 2014
- Oktober 2014
- November 2014
- December 2014
- Januari 2015
- Februari 2015
- Maart 2015
- April 2015

Wij danken drukkerij Drukland voor het goede drukwerk. Van flyers tot posters en van spandoeken tot tickets, bij Drukland.nl vindt u al het drukwerk om uw evenementen te promoten.marcoborsatonewss.gif

EXTRA CONCERT VOOR MARCO BORSATO IN OKTOBER IN HET...Wederom is er aan de 'Duizend Spiegels Tour' van Marco Borsato een extra...

Gregory Alan Isakov

GREGORY ALAN ISAKOV IN OKTOBER NAAR NEDERLAND EN BELGIË De Zuid-Afrikaanse singer-songwriter Gregory Alan Isakov gaat in het najaar...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.