Winnen 2x2 kaarten voor uitverkochte albumreleaseshow Navarone in Tivoli

Navarone
Winnen 2x2 kaarten voor uitverkochte albumreleaseshow Navarone in Tivoli
Door JenniferWorrell op 12 mei 2014 - 12:57 De Nijmeegs-Amsterdamse rockband Navarone presenteert vanavond hun tweede album: Vim And Vigor! Nog maar twee jaar geleden maakte Navarone een denderende entree in muziekland met hun debuutplaat A Darker Shade Of White. De eigenzinnige mix van diverse rockstijlen in combinatie met de krachtige, hoge vocalen van frontman Merijn van Haren kreeg veel lof in de pers en bezorgde de band optredens bij De Wereld Draait Door en op Noorderslag. Bereid je voor op een verrassing, want Navarone heeft een flinke muzikale groei doorgemaakt. Dit is stevige rock op het scherpst van de snede!

Podiuminfo mag 2x2 kaarten weggeven voor deze uitverkochte albumreleaseshow van Navarone in Tivoli - De Helling op woensdag 14 mei 2014.

Wil jij kans maken op deze kaarten? Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar dit evenement wil. Dat doe je aan de rechterkant van de pagina. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp 'Navarone'.

Deze actie geldt tot en met 13 mei 2014.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



FUTUREISLANDSnews

FUTURE ISLANDS NAAR MELKWEG Future Islands komt dit najaar voor een headlineshow naar Amsterdam. De...

mctheater

MC THEATER VOOR HOW TO DRESS WELL How To Dress Well komt volgende maand voor een show naar Nederland. De...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.