Winnen 3x2 kaarten voor Dorine Wiersma in De Kleine Komedie

Dorine Wiersma
Winnen 3x2 kaarten voor Dorine Wiersma in De Kleine Komedie
Door JenniferWorrell op 07 mei 2014 - 13:59 Wij zijn ons brein. Dat lezen we in recente bestsellers. Eindelijk kunnen we onszelf, en vooral elkaar, goed onderbouwd en feilloos diagnosticeren. Dat geeft houvast in een tijd waarin iedereen hersenziek lijkt te zijn. Is dit een nieuwe epidemie of zat de wereld altijd al vol met gekken en is dit nu pas wetenschappelijk vastgesteld? Ook Dorine Wiersma heeft zichzelf aan een hersenonderzoek onderworpen en de diagnose liegt er niet om: heel veel kenmerken van ADHD, een slaapstoornis, een lichte alcoholverslaving, antisociale persoonlijkheidstrekjes, Alzheimerachtige verschijnselen en af en toe een aanval van Gilles de la Tourette. Als klap op de vuurpijl een neiging tot hysterie... Is zij rijp voor het gesticht of staat hier een doodnormale vrouw?

Podiuminfo mag 3x2 kaarten weggeven voor Dorine Wiersma in De Kleine Komedie op 21 mei 2014.

Wil jij kans maken op deze kaarten? Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar dit evenement wil. Dat doe je aan de rechterkant van de pagina. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp 'Dorine Wiersma'.

Deze actie geldt tot en met 15 mei 2014.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



SixFeetUnder1

013 VOOR SIX FEET UNDER Six Feet Under komt in augustus voor een headlineshow naar Nederland. Dan...

nielsonnws

NIELSON VOOR EINDEJAARSCONCERT NAAR BIBELOT Nadat Nielson amper 2 jaar geleden meedeed aan ‘De Beste Singer-songwriter...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.