Winnen 3x2 kaarten voor Emil Landman in Cultkelder

Emil Landman
Winnen 3x2 kaarten voor Emil Landman in Cultkelder
Door JenniferWorrell op 07 mei 2014 - 11:52 Een doortrillende gitaarsnaar, een kleine zucht, vingertoppen die zacht op een gitaar tikken. Zijn eigenzinnige, warme stem waarin altijd een tikje loomheid aanwezig is. Muziek als ware ze uitgekleed. Dat is het palet van Emil Landman. De liedjes van Fablewright gaan op haar beurt van donker naar weemoedige grillig, en wikkelen zich om je heen met een beklijvende gewicht. Dysfunctie klonk nooit eerder zo verleidelijk. In februari 2014 nam ze een aantal nummers op in een oude Franse bastille, die binnenkort het licht zullen zien. Beide treden op in het hoofdkantoor van de organisatie van Cultfest, namelijk in de Cultkelder. Dit is een intieme en unieke locatie waarbij er slechts plek is voor 40 mensen.

Podiuminfo mag 3x2 kaarten weggeven voor Emil Landman op 18 mei in de Cultkelder in Utrecht. Fablewright is hierbij te zien in het voorprogramma.

Wil jij kans maken op deze kaarten? Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar dit evenement wil. Dat doe je aan de rechterkant van de pagina. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp 'Emil Landman'.

Deze actie geldt tot en met 13 mei 2014.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



EefjedeVissernieuws

EEFJE DE VISSER NAAR CONCERTGEBOUW Eefje de Visser speelt op maandag 3 november onder de noemer...

melkweggnews.jpg2

UB40 IN NOVEMBER NAAR DE MELKWEG De Britse reggaeband UB40 brengt op 10 november een bezoek aan de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.