Concert Clouseau afgelast wegens te kleine locatie

Clouseaugroot
Concert Clouseau afgelast wegens te kleine locatie
Door JenniferWorrell op 10 april 2014 - 11:17 Het concert dat Clouseau aankomende zaterdag in Hoogstraten zou geven, is afgelast. Vanwege het feit dat de eigenaar van de Bedrijfshallen in Meer het pand voor al aan iemand anders had verhuurd, moest de groep plotsklaps op zoek naar een andere locatie, zo meldt Het Laatste Nieuws middels hun artikel. Als mogelijke oplossing hadden zij hun oog op een discotheek laten vallen, maar deze blijkt nu te klein te zijn voor het podium. Het concert zal vanwege deze reden dan ook dit voorjaar niet door gaan.

Wel doet de organisator er alles aan om de groep in augustus of september toch nog terug in Hoogstraten te krijgen. Of dit mogelijk is, moet nog even afgewacht worden.

Er waren echter al wel veel kaarten voor het concert verkocht. Deze kaarten blijven uiteraard gewoon geldig voor de nieuwe datum. Gedupeerden, die verhinderd zijn op de nieuw gekozen datum, kunnen echter wel contact opnemen met de organisatie en op deze manier hun geld terug krijgen.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



wouterhamelklein

UITEGEBREIDE NAJAARSTOUR VOOR WOUTER HAMELDe zomer moet nog goed en wel beginnen, maar we hebben nu alweer zin in de...

back 2 the 90s

3T EN MEER NAAR AHOY TIJDENS BACK 2 THE 90'S Het Back 2 the 90's festival organiseert na afloop van het outdoor festival...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.