Gedwongen maatregelen rond Acda & De Munnik in Vondelpark

AcdaDeMunnikgr
Gedwongen maatregelen rond Acda & De Munnik in Vondelpark
Door Marz667 op 01 april 2014 - 13:57 Het Vondelpark Openluchttheater kan ongeveer 4.000 bezoekers verwelkomen, maar het bezoekersaantal op Facebook voor het gratis afscheidsoptreden van cabaret- en muziekduo Acda & De Munnik op zondag 24 augustus baart zorgen. Het aantal aanwezig staat ondertussen op meer dan 19.000.

'Dat we met deze massale opkomst iets moeten, is wel duidelijk. Het moet een fantastisch concert worden, maar er zitten natuurlijk beperkingen aan de hoeveelheid mensen die hierbij aanwezig kunnen zijn. We zijn daarom in overleg met de politie en onze eigen beveiliging over hoe we de bezoekersstroom in goede banen kunnen leiden. Het moet wel veilig blijven natuurlijk', aldus Ellis van de Giessen van het Vondelpark Openluchttheater aan AT5.

Update: Inmiddels hebben meer dan 29 duizend mensen aangegeven naar het optreden te gaan.paradisoonews.jpg4

PARADISO KOMT MET DANDY WARHOLSVrijdag 18 juli zal Dandy Warhols een optreden komen geven in de...

VorstNationaalnews

ED SHEERAN VOOR CONCERT NAAR VORST NATIONAAL De Engelse zanger Ed Sheeran komt op 4 november voor een concert naar Vorst...

REACTIES

Avatar Snarmelachtig
vr 04 apr 2014 11:39

Snarmelachtig Nederlanders en gratis, wat verwacht je dan? Dacht dat de gevolgen van open Facebookevents inmiddels wel duidelijk waren. Naïviteit ten top. Neemt niet weg dat het leuk is dat ze zo'n gratis optreden geven :)

 0
Avatar violator69
zo 06 apr 2014 20:49

violator69 Dan sla ik het maar deze keer over

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.