Pinkpop-gekte, nieuwe Frank Ocean en meer in FI Live

pinguin
Pinkpop-gekte, nieuwe Frank Ocean en meer in FI Live
Door HarmG op 15 maart 2014 - 16:25 Helaas, het is over en uit: alle Pinkpopkaarten waarmee je in de buurt van Rolling Stones kan komen, zijn uitverkocht. Deze week natuurlijk Pinkpop-gekte in Festivalinfo Live, maar ook bakken nieuwe muziek natuurlijk! Onder meer Frank Ocean, Daft Punk en Eels komen voorbij met nieuw werk. Luisteren maar!

De nieuwe uitzending van Festivalinfo Live begint om 17:00 uur en is online te beluisteren via de website van Pinguin. Daarnaast is er ook een applicatie beschikbaar voor zowel iPhone als Android.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Rolling Stones1

ROLLING STONES NAAR DUSSELDORF EN BERLIJNAfgelopen weekend vlogen de kaarten voor festivals waar Rolling Stones komt...

MarkFoggonieuws

MARK FOGGO IN OKTOBER NAAR DE VORSTIN De Britse skamuzikant Mark Foggo komt in oktober naar Nederland voor het...

REACTIES

Avatar Nvl8
za 15 mrt 2014 17:43

Nvl8 Miechiel schreef:
En als je dan op marktplaats kijkt, worden de kaarten weer voor woekerprijzen aangeboden, door particulieren.
En dan maar klagen over die louche ticketbureaus, terwijl de gemiddelde particulier dus eigenlijk geen haar beter is.


Wederom weergaloos kansloos. Vooral als je met een groep zou gaan waar nu 4 van de 6 mensen wel een kaart hebben. Ik zou bijna de eerlijke persoon vragen naar twee weekendkaarten voor de normale prijs... Maar dat is vast teveel gevraagd van de mensheid

 0
Avatar Ron1984
zo 16 mrt 2014 08:06

Ron1984 Het is ook zo enorm ongeloofwaardig. Allemaal van die advertenties waarin mensen claimen wat kaarten te veel te hebben omdat ze met meerdere mensen kaarten probeerden te bestellen. Op zich natuurlijk heel goed mogelijk. Maar als je op die manier kaarten besteld ben je fan. En als je fan bent, dan zet je je "overschot" daarna niet voor 2 tot 3 keer het originele bedrag op marktplaats. Stelletje smerige uitzuigers.

Ik heb op het Rolling Stones forum ook genoeg mensen gezien die een kaart of 2 te veel hadden, maar die verkochten ze dan keurig voor de aankoopprijs door aan andere fans.

Ik snap uberhaupt niet hoe je iemand nog recht in het gezicht aan durft te kijken als hij voor zo'n bedrag een kaart bij je komt afhalen. Schandalig!

 0
geen avatar
zo 16 mrt 2014 09:37

stronk1996 idd niet netjes om kaarten zo duur door te verkopen "omdat je niet in de gaten had dat je dat weekend met vakantie bent", ook jammer dat er toch mensen zo gek zijn om 200 euro voor een dagkaartje te betalen

 0
Avatar metalupyourass
zo 16 mrt 2014 16:34

metalupyourass Je kan die 'zwartverkopers' op die veilingsites toch ook helemaal niet vertrouwen, al zeker niet sinds ze die kaarten scannen aan de ingang.
De eerste die binnen is heeft geluk, de rest is nog meer bedrogen.

Voor mij enkel kaarten van mensen die ik ken mocht ik er geen gevonden hebben.

 0
geen avatar
ma 17 mrt 2014 10:16

bubbels Hoi handel zal altijd blijven in van alles. Waarom komen de handelaars wel aan kaarten en jullie niet?? Er waren zat mensen die kwamen om 5 voor 10 eens aan zetten en die waren aan het zuren dat ze niks kregen.
Dus mensen hou eens op over de handel.

 0
Avatar deHertog
ma 17 mrt 2014 12:18

deHertog Tja voor genoeg geld is alles leverbaar...

 0
geen avatar
ma 17 mrt 2014 16:09

VMT Je kunt een petitie tekenen tegen deze malafide organisaties: http://pinkpop.eropuitinlimburg.com/evenementen-overzicht/petitie-tegen-malafide-verkoop/

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.