Podiuminfo presenteert: Agendainfo!

Door Knoedel op 01 december 2006 - 01:54 Misschien was jij ook 1 van die 3000 Festivalinfo / Podiuminfo bezoekers die ons een paar maanden geleden via onze enquete feedback heeft gegeven. Nogmaals bedankt! Veel van jullie feedback is verwerkt in de geheel vernieuwde sites: Festivalinfo.nl, Podiuminfo.nl en Agendainfo.nl!

Agendainfo? Ja, Agendainfo! Met trots presenteren we de nieuwe muziekcommunity bij Festivalinfo en Podiuminfo: Agendainfo.nl.

Via Agendainfo krijg je vanaf vandaag concert- en festivalinformatie op maat, zodat je als eerste het nieuws over je favoriete bands of voor jou relevante concerten en festivals hoort! Jij selecteert de artiesten waarover je op de hoogte gehouden wilt worden en wij zorgen voor de rest!

Natuurlijk kan je ook aangeven naar welke concerten en festivals je gaat, en kan je meteen zien wie er nog meer gaan. Spreek gelijk met ze af door ze een privé-berichtje te sturen en je hoeft nooit meer alleen naar een concert of een festival! Ook erg handig als je een slaapplek of een lift nodig hebt. Het concert nabespreken kan natuurlijk in het forum. Na verloop van tijd heb je je eigen agenda van door jou bezochte concerten en festivals. Zo vergeet je nooit meer in welk jaar je welke bands hebt zien spelen.

Er zijn nog veel meer interessante en verrassende mogelijkheden van Agendainfo. Neem daarom eens een kijkje op Agendainfo.nl en maak vandaag nog een eigen Agendainfo aan!Wolfmother live11

WOLFMOTHER NAAR PARADISO!Dinsdag 13 februari zal de band Wolfmother een optreden geven in de...

Morrison, van

VAN MORRISON IN HMH Op vrijdag 17 maart 2007 geeft Van Morrison een concert in de Heineken Music...

REACTIES

Avatar Head-Shot
zo 03 dec 2006 20:42

Head-Shot Precies wat ik zocht !!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.