Vereniging Oud-Utrecht organiseert prijsvraag voor herbestemming Tivoli

tivoli
Vereniging Oud-Utrecht organiseert prijsvraag voor herbestemming Tivoli
Door JenniferWorrell op 03 maart 2014 - 11:15 De historische vereniging Oud-Utrecht organiseert een prijsvraag voor de herbestemming van Tivoli en het Pandhuis dat zich aan de achterzijde van het gebouw bevindt. De vereniging heeft hiermee als doel om een discussie te starten over de toekomst van het Tivoli-complex.

Het laatste concert in Tivoli vindt plaats in mei. Daarna verhuist de organisatie officieel naar het nieuwe gebouw aan het Vredenburg, waardoor het oude gebouw leeg zal komen te staan. De gemeente Utrecht heeft aangegeven een sterke voorkeur te hebben voor verkoop. Daarom heeft Oud-Utrecht het initiatief genomen voor het organiseren van een ideeënprijsvraag, waarbij een brede maatschappelijke discussie gestart zal worden over welke functies wenselijk en geschikt zullen zijn voor het Tivoli-complex.

Deelnemers kunnen hierbij hun meest creatieve en originele ideeën opsturen. De eigenaren van het pand zelf zullen uiteindelijk de definitieve winnaar bekend maken, waarna dit desbetreffende plan echt uitgevoerd zal worden.


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



triggerfingernewss

TRIGGERFINGER NAAR PARADISO EN ABDe Belgische rockband Triggerfinger duikt met een nieuwe plaat op zak het...

Festivalinfo headphones

NIEUWE HITS EN HELDEN IN FESTIVALINFO LIVE! Extra veel nieuwe muziek in FI Live deze week. Nieuwe singles van niemand...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.