Winnen 3x2 kaarten voor The Red Paintings in Tivoli de Helling

the red paintings
Winnen 3x2 kaarten voor The Red Paintings in Tivoli de Helling
Door JenniferWorrell op 18 februari 2014 - 13:41 De Australische artrockband The Red Paintings heeft weinig op met ‘Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg.’ Elk concert van dit flamboyante gezelschap onder leiding van performancekunstenaar Trash McSweeney is een belevenis waar je zintuigen voor tekort komt. Het podium staat vol met standbeelden, robots en speelgoed, videoprojecties buitelen over elkaar heen en het publiek wordt uitgenodigd voor een live schildersessie. O ja, hun dit jaar verschenen cd The Revolution Is Never Coming werd door een Australisch tijdschrift omschreven als ‘de soundtrack van de Apocalyps'. The Red Paintings zullen op zondag 23 februari in Tivoli de Helling staan.

Podiuminfo mag 3x2 tickets weggeven voor The Red Paintings op zondag 23 februari in Tivoli de Helling. De band Death Letters speelt in het voorprogramma.

Wil jij kans maken op deze kaarten? Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar dit evenement wil. Dat doe je aan de rechterkant van de pagina. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp 'The Red Paintings'.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Daniel Romano

DANIEL ROMANO VOOR DRIE OPTREDENS NAAR NEDERLANDCountry singer-songwriter Daniel Romano komt in het najaar naar Nederland....

princenieuws

PRINCE DIT JAAR MOGELIJK TERUG NAAR SINT-PIETERSPLEIN Volgens het artikel op de website Nieuwsblad.be zou niemand minder dan de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.