Linda Wagenmakers, Ferry Doedens en meer tijdens benefietconcert voor de Filipijnen

linda wagenmakers
Linda Wagenmakers, Ferry Doedens en meer tijdens benefietconcert voor de Filipijnen
Door JenniferWorrell op 06 februari 2014 - 13:08 Op maandagavond 10 februari steken artiesten als Ferry Doedens, Anouk Maas, Tony Neef, Linda Wagenmakers, Juan Wells, Clayton Peroti, Joanne Telesford en Niek Barendsen de handen uit de mouwen voor het verzorgen van een benefietconcert in Het Werktheater te Amsterdam naar aanleiding van de tyfoon in de Filipijnen.

Met de opbrengsten van dit concert willen zij een bijdrage leveren aan de wederopbouw van een aantal scholen die gedurende deze ramp zijn verwoest en zal dit geld daarom ook geschonken worden aan Stichting Help Education Tacloban en de Capoocan Central School.

Kaarten voor dit benefietconcert kunnen besteld worden door €17,50 per kaart over te maken op rekening: NL46RABO 0147.23.75.64 t.n.v. J.F. Bouius o.v.v. het aantal kaarten en de naam van de afhaler/besteller. De kaarten liggen dan klaar bij de kassa van het theater. Het concert begint om 19:30 uur.

Op 8 november 2013 trok de tyfoon Haiyan over de centrale eilanden van de Filipijnen en liet daar een spoor van vernieling achter. In totaal zijn 9,5 miljoen mensen door deze ramp getroffen.


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



the cruxshadows

THE CRÜXSHADOWS NAAR TIVOLI DE HELLINGDe Amerikaanse darkwaveband The Crüxshadows , die catchy melodieën...

ilse delange

EXTRA CONCERT ILSE DELANGE IN OPENLUCHTTHEATER EIBERGEN Op vrijdag 23 mei geeft de Nederlandse countryzangeres Ilse DeLange een...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.