P60 bestaat 5 jaar

Door David op 26 oktober 2006 - 21:26 Popzaal P60 uit Amstelveen bestaat woensdag 1 november 5 jaar. Toen de zaal in 2001 haar deuren opende, werd er veel kritiek geuit.
P60 is namelijk maar 20 minuten met de bus van Melkweg/Paradiso vandaan, en men was bang voor een hoop overlast van jongeren.

Gelukkig bleek dit al vrij snel mee te vallen. Nu, bijna 5 jaar later, komen er meer dan 40.000 bezoekers per jaar, is het financieel gezond en zijn de schulden afgelost.

Van 1 t/m 5 november zullen er speciaal voor dit lustrum speciale concerten gehouden worden in de popzaal. Zo zullen onder andere de Portoricaanse Belg Gabriel Rios, techno DJ Dave Clarke en het Tom Beek Kwartet een optreden geven.

Bovendien zal een twintigtal musici, spelende in diverse bands uit Amstelveen en omstreken, in de speciale setting Local the Stars nummers spelen van The Gathering en Bløf tot Radiohead en de Kaiser Chiefs. Kortom, voor ieder wat wils!

Een overzicht van alle concerten in P60 vind je natuurlijk in de P60 concertagenda.Paradiso Popzaal

PARADISO LIDMAATSCHAPKAARTEN NU OOK TE KOOP BIJ...Vanaf nu kunnen lidmaatschapkaarten voor Paradiso ook gekocht worden bij alle...

Katie Melua

KATIE MELUA GEEFT EXTRA CONCERT Naast het concert op 8 december staat Katie Melua , onder andere bekend van...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.