De Kelder gaat zich vestigen in De Nieuwe Stad in Amersfoort

amersfoort382
De Kelder gaat zich vestigen in De Nieuwe Stad in Amersfoort
Door Marz667 op 14 januari 2014 - 09:24 Cultureel Podium De Kelder heeft na een lange zoektocht de plek gevonden waar zij zich in de toekomst wilt vestigen: De Nieuwe Stad in Amersfoort. Maandagmiddag tekenden beide partijen een intentieovereenkomst. Na de ondertekening volgt een haalbaarheidsonderzoek naar de plannen door de gemeente Amersfoort. Afhankelijk van de uitkomsten daarvan kan de verhuizing definitief vorm krijgen.

De huidige locatie van De Kelder, vlak naast de voormalige Prodentfabriek, was bedoeld als tijdelijk onderkomen. De Kelder was al lange tijd op zoek naar een nieuwe locatie, waar het de ruimte zou krijgen haar ambities waar te maken en een gezonde bedrijfsvoering te realiseren. Die ambitie omvat een breder concept, waarbij De Kelder niet alleen een traditionele podiumplek is, maar tevens fungeert als programmeringorganisatie en productiehuis.

Met De Nieuwe Stad als plek kan De Kelder die gewenste stap eindelijk zetten. In De Nieuwe Stad kan op korte termijn een permanente locatie worden ingericht, is er veel ruimte voor dagprogrammering en kunnen een multifunctionele werkplaats, flexibele en vaste werkplekken, ontmoetingsruimtes en een vaste horecaomgeving worden ingericht.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



traumahelikopternieuws

TRAUMAHELIKOPTER NAAR EKKO, ROTOWN, ATAK, BITTERZOET...Het Groningse trio traumahelikopter staat binnenkort op Eurosonic...

Douwe Bob

DOUWE BOB MET BAND EN SOLO DOOR NEDERLAND Douwe Bob Posthuma, bekend geworden als de eerste winnaar van het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.