Winnen 3x2 kaarten door Di-Rect in Gebouw T

di-rect
Winnen 3x2 kaarten door Di-Rect in Gebouw T
Door Maybellenee op 15 november 2013 - 14:56 Wie kent Di-Rect nog niet? Deze alternatieve rockband bestaat al bijna 15 jaar, de eerste 10 jaar met frontman Tim Akkerman, daarna met de excentrieke Marcel Veenendaal. De band heeft meer dan 1000 shows gespeeld, 6 studio albums opgenomen en meerdere keren een nummer 1 hit gescoord. Met hun explosieve en energieke live shows is Di-Rect 'still going strong'.Zoals inmiddels traditie is geworden, neemt DI-RECT ook dit jaar weel een toffe jonge Haagse band mee op tour! Waar vorige jaar de mannen van Soul Sister Dance Revolution het publiek mochten opwarmen, is het nu de beurt aan Taymir!

Podiuminfo mag 3x2 tickets weggeven voor Di-Rect op 29 november in Gebouw T

Wil jij kans maken op deze kaarten? Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar Di-Rect wil. Dat doe je aan de rechterkant van de pagina. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp 'Di-Rect'. Geef in de mail aan naar welk concert je voorkeur uitgaat.

Deze actie loopt tot en met 22 november 2013.

Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Jebroer

RAPPER JEBROER NAAR 013Op zaterdag 8 februari staat de rapper Jebroer in 013. De voorverkoop is...

The National3

THE NATIONAL VOOR EEN GEHEIM CONCERT NAAR BRUSSEL Op 16 november staat The National in Vorst Nationaal en nu is bekend...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.