Stukafest Utrecht tovert Hofman Café om tot studentenkamer tijdens Sinterklaas

studentenkamerstukafest
Stukafest Utrecht tovert Hofman Café om tot studentenkamer tijdens Sinterklaas
Door Marz667 op 31 oktober 2013 - 11:02 De Utrechtse editie van Stukafest viert Sinterklaas in Hofman Café. Het studentenkamerfestival zal hier op donderdag 5 december een officiële kick off organiseren. Meerdere acts nemen plaats in de geïmproviseerde studentenkamer.

Stukafest wil op een laagdrempelige manier studenten in contact laten komen met de kunst en cultuur in Nederland en doet dat op een actieve en receptieve manier. In Hofman Café wordt een gratis voorproefje gegeven op de zesde editie die op dinsdag 11 februari gaat plaatsvinden in de binnenstad.

Vanaf november schotelt Hofman Café wekelijks acts voor. Pelvic Fins, The Royal Engineers, Biscuits en Nanette Drazic zijn de eerste acts die gratis te zien zullen zijn in het café aan het Janskerkhof.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



ParovStelarnws

HEINEKEN MUSIC HALL-CONCERT PAROV STELAR BAND...Het concert van de Parov Stelar Band op 5 november a.s. wordt verplaatst...

Go Back To The Zoo

GO BACK TO THE ZOO GEEFT EEN TRY OUT IN MANIFESTO Op 10 januari 2014 geeft de poprock band Go Back To The Zoo een try out in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.