Winnen 2x2 kaarten voor Jamie Cullum in Doornroosje

 Jamie Cullum
Winnen 2x2 kaarten voor Jamie Cullum in Doornroosje
Door Maybellenee op 24 oktober 2013 - 17:46 Jamie Cullum weet jazz, pop en rock als geen ander te verenigen en vertolkt dit live met een ongeëvenaarde energie, charme en overtuiging. Dit bewees hij al op vele festivals zoals North Sea Jazz, Montreux en Glastonbury. Met zijn populaire songs wordt Cullum regelmatig verketterd door jazzpuristen maar aanbeden door een breed publiek. Hij is in de eerste plaats een getalenteerde muzikant die met zijn mooie nummers en ongebreideld spelplezier uitgegroeid is tot een wereldster.

Podiuminfo mag 2x2 kaarten weggeven voor Jamie Cullum in Doornroosje op 12 november

Wil jij kans maken op deze kaarten? Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar dit concert wil. Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina . Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp 'Jamie Cullum'.

Deze actie loopt tot en met 30 oktober 2013.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Backstreet Boys1

BACKSTREET BOYS IN NOVEMBER NAAR THE QUBEDe Amerikaanse boyband Backstreet Boys zal op 8 november een optreden...

Daniel Norgen1

DANIEL NORGEN IS DE SUPPORT VAN THE TALLEST MAN ON... Op 25 november staat The Tallest Man On Earth in 013, Tilburg. Daniel...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.