AIR in Amsterdam krijgt derde zaal

Door Marz667 op 15 oktober 2013 - 14:20 Inhakend op een algemene tendens in het nachtleven, waarbij men steeds meer op zoek is naar warmte en gezelligheid, heeft Air een forse verbouwing ondergaan. De 'grand allure' van de oorspronkelijke inrichting maakt plaats voor een nieuwe, knussere inrichting.

Deze forse investering kan worden gezien als een motie van vertrouwen in de komende jaren. Aangezien de club inmiddels al drie jaar een groei doormaakt, is ook besloten een derde zaal te realiseren. Daar zal de nadruk niet enkel op dansen liggen, deze kan ook meer worden ingevuld als bargelegenheid.

Verder is de grote glazen wand bij de entree verdwenen waardoor bezoekers nu in één oogopslag een overzicht hebben over de hele club. Het karakteristieke 'trappengedeelte' van de club is intact gebleven, echter heeft de onderste trap plaats gemaakt voor meer ruimte op de dansvloer.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



dynamoeindhovennews

CONCERT WELLE: ERDBALL IN DYNAMO VERPLAATSTDe show die Welle: Erdball op 1 november in Dynamo Eindhoven zou geven is...

ConcertoRecordsnws

INSTORES TIJDENS KLASSIEK WEEKEND IN CONCERTO‏ In het weekend van 19 en 20 oktober zullen er flink wat klassieke instores in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.