Nighttown gaat toch verder!

Door Knoedel op 14 augustus 2006 - 18:17 Goed nieuws voor Rotterdam en omstreken; Het lijkt erop dat Nighttown een doorstart gaat maken! Vorige maand was te lezen dat Nighttown haar deuren moest sluiten. Vandaag is bekend geworden dat Heineken een principeakkoord is aangegaan met de curator over de doorstart van Nighttown. Heineken neemt naar verwachting de naam, goodwill en inventaris over.

Dat Heineken de naam Nighttown overneemt, betekent trouwens niet direct dat de zaal voortaan 'Heineken Nighttown' zal heten. De naam Nighttown is namelijk een gedeponeerd merk.

Nighttown hoopt de deuren op 1 september weer te kunnen openen. "Ik hoop dat we 1 september halen, maar dat zal blijken als we om de tafel gaan zitten. We zijn in ieder geval een stuk verder dan een week geleden." Aldus de woordvoerder van Nighttown.

Op 15 augustus zal er een bespreking zijn tussen de organisatie van festival Bazar Curieux en Nighttown. Er zal dan duidelijk worden waar het festival op 16 september dit jaar plaats zal vinden.The Kooks

THE KOOKS WEER NAAR NEDERLANDNa succesvolle festivaloptredens op onder andere Lowlands, Parkpop en Rock...

eagles of death metal goed

KAARTEN TE WINNEN VOOR EAGLES OF DEATH METAL! Eind juni werd het optreden van Eagles of Death Metal in Paradiso al...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.