Festival Hongerige Wolf gaat ‘on tour’ door Nederland

Door Marz667 op 29 augustus 2013 - 11:55 Het populaire Festival Hongerige Wolf gaat op reis. De kunst en cultuur verplaatst zich nu van de kleigrond naar de stad. De Hongerige Wolf EXPRESS maakt de eerste stop zaterdag 31 augustus in Amsterdam.

Het poppodium De Nieuwe Anita vult zich met talenten van de afgelopen edities van Festival Hongerige Wolf. De eerste artiest is Brechtje Kat, zij zal liedjes uit haar voorstelling Vaarland spelen. Een kaartje kost 6 euro aan de deur.

De reis eindigt 25 juli 2014 in Hongerige Wolf op de vierde editie van het festival. Het Groningse dorp wordt jaarlijks omgebouwd om het gelijknamige festival te huisvesten. De nog geen honderd inwoners stellen hun woonkamers, schuren en tuinen open voor muziek, theater, dans en andere soorten kunst.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Emil Landman

EMIL LANDMAN SUPPORTACT MISTER & MISSISSIPPI Emil Landman mag in het najaar mee op tour met Mister and Mississippi als...

theopposites

THE OPPOSITES EN MEER MET GLENNIS GRACE IN HMH Tijdens het concert van Glennis Grace op 14 september in de Heineken Music...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.