Winnen: 5x2 kaarten Anneke van Giersbergen in Natuurtheater Kersouwe

Door Daphne_W op 16 juli 2013 - 16:18 Aanstaande vrijdag, tijdens 'Hotelgasten', ontvangt presentator Leon Verdonschot Anneke van Giersbergen in Natuurtheater Kersouwe. Een bijzondere locatie voor een bijzondere avond. Aan de hand van door haar gekozen fragmenten uit boeken, films en series (onder meer van Seinfield, Borgen en de TEDx-speech van Jamie Oliver) verteld ze over haarzelf en haar muziek. Daarna zal Anneke van Giersbergen een akoestisch solo-optreden geven.

Podiuminfo mag 5x2 kaarten weggeven voor Anneke van Giersbergen in Natuurtheater Kersouwe op 19 juli.

Wil jij kans maken op deze kaarten? Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar Anneke van Giersbergen wil gaan. Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp 'Anneke van Giersbergen'.

Deze actie loopt tot 18 juli 2013.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



BloomingdaleXXL

BENNY RODRIGUES, GREGOR SALTO EN MEER OP BLOOMINDALE...Aanstaande zondag 21 juli draaien Benny Rodrigues, Gregor Salto, Franky...

dejeugdnews

EXTRA SHOW VOOR DE JEUGD VAN TEGENWOORDIG Wegens succes staan Willie Wartaal, Faberyayo, Vièze Fur en hun muzikale...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.