Winnen: 2x2 kaarten BoySetsFire in Dynamo

Door Daphne_W op 18 juni 2013 - 11:22 Op 29 juni staat de hardcore punkband BoySetsFire in de Dynamo in Eindhoven. De band staat bekend om hun intense liveoptredens en hun sterke politieke overtuiging. In 2006 kapte de band met optreden maar deze stop heeft niet lang geduurd. Tegenwoordig speelt de band zeer regelmatig en er wordt gewerkt aan een nieuwe plaat. Met platen als “Live for Today” en het debuut “After The Eulogy” weet deze band menig hardcore-liefhebbend hart sneller te laten slaan. De supportact Paper Arms zorgt voor ruwe en energieke punkrock, Australian style.

Podiuminfo mag 2x2 kaarten weggeven voor BoySetsFire in Dynamo op 29 juni.

Wil jij kans maken op deze kaarten? Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar BoySetsFire in Dynamo wil gaan. Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'BoySetsFire in Dynamo'.

Deze actie loopt tot 24 juni 2013.gogolbordellonews1

GOGOL BORDELLO IN DECEMBER NAAR BRUSSELDe gypsy-punkband Gogol Bordello uit New York komt in de laatste maand van...

65daysofstaticnews

65DAYSOFSTATIC NAAR AMSTERDAM, GRONINGEN EN GENT De instrumentale post-rockband 65daysofstatic komt terug naar Nederland en...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.