Winnen: 3x2 John Coffey, Bullerslug en Traumahelikopter in Luxor Live

Door Daphne_W op 02 mei 2013 - 17:23 Op 16 mei staan de bands John Coffey, Bullerslug en Traumahelikopter in de Arnhemse Luxor Live. Een beetje punk, garage en rock’n’roll gemixt met wat grunge en metal en een vleugje pop, zo zal deze avond er uit komen te zien.

Bullerslug bestaat uit muzikanten van bands als Aux Raus, Elle Bandita, Devil's Blood, Malkovich, Houses en Carceri. De band maakt een schizofrene mix van post-punk, stoner, rock, metal en pop muziek.

De heren van Traumahelikopter speelden tijdens Noorderslag 2013 letterlijk het dak eraf. Met hun ‘schijt aan alles’ mentaliteit maken ze punk, garage en rock’n’roll.

De bikkelharde Nederlandse punkrockband John Coffey weet wel hoe je een feestje moet bouwen. De band tourde met bands als Underoath, Cancer Bats, Architects, The Chariot en Ghost Of A Thousand.


Podiuminfo mag 3x2 kaarten weggeven voor John Coffey, Bullerslug en Traumahelikopter op 16 mei in Luxor Live.

Wil jij kans maken op deze kaarten? Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar John Coffey, Bullerslug en Traumahelikopter wil gaan. Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp ´John Coffey in Luxor Live´.

Deze actie loopt tot 9 mei 2013.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



CaroEmeraldnews

CARO EMERALD KEERT TERUG NAAR NEDERLANDDit najaar geeft Caro Emerald een tournee van 6 weken door Europa, waarvan...

Mezz Logo Nieuw

GRATIS MEZZ-TERRASCONCERT VOOR O.A. TIM VANTOL Tijdens de zomer is er iedere zondagmiddag een akoestisch concert op het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.