September wederom tijd voor The Slackers

Door Yeahroen op 31 mei 2006 - 11:34 The Slackers komen elk jaar minstens één tourtje doen in Nederland en omstreken. Soms zelfs meerdere keren per jaar. De behoefte bij de band is groot en bij het publiek gelukkig ook nog steeds. Met deze New Yorkse ska-brigade is het immers elke keer prettig skanken en meezingen.

Op de sites van de betreffende podia is het nog niet te lezen, maar in september zijn we weer aan de beurt. 7 september komen deze helden naar Doornroosje in Nijmegen, de achtste staan ze in het Paard in Den Haag, 15 september staan ze samen met The Aggrolites in de Amsterdamse Melkweg. 16 september is 'de Vlaamse afsluiter van het festivalseizoen' Leffingeleuren aan de beurt en op 17 september is het favoriete dranklokaal van de band (en verplichte tourstop) aan de beurt: Ernesto's in Sittard, de plaats waar de band jaren geleden met veel plezier haar goed ontvangen live-album opnam.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Robbie Williams

EXTRA TICKETS BESCHIKBAAR VOOR ROBBIE WILLIAMSNog een kleine 2 weken en dan is het zo ver.. Robbie Williams maakt dan...

cancelled_news.jpg

CONCERTEN RICHARD ASHCROFT AFGELAST! Gezondheidsproblemen maken dat Richard Ashcroft zijn concert, dat zou...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.