Winnen: 2x2 kaarten Robert Delong in Paradiso

Door Daphne_W op 26 april 2013 - 16:08 Op dinsdag 7 mei staat Robert Delong in de Amsterdamse paradiso. Zelf noemt hij zijn muziek een ‘one-man futuristic dance party’. Delong onderscheidt zich door zijn ervaring als singer-songwriter en drummer. Zijn muziek is naast dansbaar ook filosofisch door de diepe boodschappen die zijn nummers laten horen. Hij stond dit jaar op Coachella en zal hij ook nog te zien zijn op het Reeding & Leeds Festival.

Podiuminfo mag 2x2 kaarten weggeven voor Robert Delong in Paradiso op 7 mei.

Wil jij kans maken op deze kaarten? Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar Robert Delong in Paradiso wil gaan. Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp 'Robert Delong in Paradiso'.

Deze actie loopt tot 3 mei 2013.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Festivalinfo headphones

NIEUWE LANA DEL REY EN MEER IN FI LIVENu het vandaag toch net geen terrasweer is, heb je natuurlijk helemaal geen...

melkweggnews.jpg

EERSTE EDITIE NIEUWE CLUBNACHT CITY SAMPLERS MET... Vrijdag 14 juni vindt de eerste editie plaats van de nieuwe clubnacht City...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.