Winnen: 2x2 kaarten The Doors Alive in Duyker

Door Daphne_W op 25 april 2013 - 13:00 Op 11 mei staat The Doors Alive in de Duyker in Hoofddorp. De band wordt vaak omschreven als de nummer 1 tributeband van The Doors. The Doors maakten een combinatie van blues, rock en psychedelisch en waren een van de grootste bands uit de jaren 60. The Doors Alive komt niet alleen muzikaal akelig dicht in de buurt van het origineel, maar ook qua uiterlijk en show waan je je weer in de 60's. Uiteraard komen hits als 'Light My Fire', 'When The Music's Over', 'Riders On The Storm' en vele anderen voorbij tijdens deze show.

Podiuminfo mag 2x2 kaarten weggeven voor The Doors Alive in Duyker op 11 mei.

Wil jij kans maken op deze kaarten? Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar The Doors Alive in Duyker wil gaan. Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'The Doors Alive in Duyker'.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



The Staves Band

OOK UTRECHT VOOR THE STAVESDe meiden van The Staves komen ook naar Utrecht. Het drietal staat op...

bazartnews

NEDERLANDS KAMPIOENSCHAP GRUNTEN WEER TERUG IN DEN HAAG Na een paar jaar stilte is het Nederlands Kampioenschap Grunten weer terug....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.