Bodycount's In The House! Paradiso en Marktrock

Door Yeahroen op 26 mei 2006 - 11:05 De meeste mensen zullen gedacht hebben dat ze niet meer bestonden of in ieder geval nooit meer bij elkaar zouden komen of heropgericht zouden worden. Drie leden van het roemruchte gezelschap zijn immers overleden. Zowel gitarist D-Roc als drummer Beatmaster V overleden als gevolg van complicaties van ernstige ziektes. Mooseman kwam in 2000 om in een drive-by shooting. Van de originele line-up zijn alleen Ernie-C en Ice-T nog in leven.

Toch blijkt rock/punk/hardcore combo Bodycount in de zomer een nieuw album, 'Murder For Hire' geheten, uit te brengen en blijken ze weer te gaan spelen! Eind augustus staat Bodycount namelijk in Paradiso in Amsterdam, zo blijkt. Het concert zal plaatsvinden op 26 augustus. Hoewel op het tourschema van de band 29 augustus vermeld staat, blijkt de 26ste daadwerkelijk de correcte datum te zijn blijkt na navraag bij Paradiso! De kaartverkoop begint 3 juni en een kaartje kost 27,50 euro.

Wie de nieuwe bandleden zijn zal weinigen écht interesseren... Wie bij het optreden eind augustus in ieder geval aanwezig dient te zijn, is natuurlijk bandleider Ice-T. Ongetwijfeld vormen klassiekers als 'Born Dead', 'KKK Bitch', 'Evil Dick' en natuurlijk het omstreden 'Cop Killer' ook met een aantal nieuwe bandleden nog steeds een feest der herkenning.

Als je Bodycount trouwens liever op een festival ziet, dan kun je 15 augustus in Leuven terecht op Marktrock, zo blijkt!


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Enquete

ONZE ENQUETE IS AFGELOPENOnze enquete is afgelopen. Ongeveer 4000 bezoekers van deze site lieten in de...

wk2006.jpg

WK VOETBAL IN TIVOLI In 2004 besloot het festival Wâldrock een groot scherm op te hangen weer men...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.