Marco Mania : Borsato doet 7 avonden Gelredome

Door Yeahroen op 20 mei 2006 - 13:47 Dat Marco Borsato de populairste Nederlandse zanger is bleek deze week al uit een onderzoek dat werd uitgevoerd in opdracht van SBS6 (nummer 2 is Guus Meeuwis, nummer 3 is André Hazes). Vandaag is dit onderzoeksresultaat ook in de werkelijke praktijk nog eens dunnetjes onderstreept.

De eerder aangekondigde 'Symphonico In Rosso' concerten van Marco Borsato op 25, 26, 28 en 29 oktober raakten vanochtend direct uitverkocht, binnen een half uur bleek het reserveringsnetwerk voor de kaartverkoop zelfs vast te lopen. De opzet van de concertreeks, waarin iedereen gevraagd wordt om in rood gekleed te verschijnen, spreekt kennelijk tot de verbeelding van vele Borsato liefhebbers.

Vanochtend werden zelfs 3 extra optredens in het Gelredome aangekondigd. De vraag naar tickets voor de nieuwe data, op 21 en 22 oktober en 1 november, is enorm. De website van verkooppunt Ticketbox is momenteel dan ook nog steeds bijzonder traag.

Op dit moment lijkt het er op dat ook de vers aangekondigde shows op 21 en 22 oktober reeds uitverkocht zijn. Voor 1 november zijn op moment van schrijven (13:37 uur) op de ticketverkoop site slechts nog kaartjes voor de vijfde rang beschikbaar, de vier hogere rangen staan reeds als uitverkocht gemarkeerd.

Met het (aanstaande) uitverkopen van een serie van 7 avonden in het Gelredome breekt Marco het record dat hij in 2004 vestigde. Toen wist hij als eerste en enige Nederlander zes dagen lang de Rotterdamse Kuip uit te verkopen.Heineken Music Hall

MOODY BLUES GEEFT OPNIEUW EXTRA CONCERTDe Heineken Music Hall heeft nog enkele kaarten over voor de optredens van...

INXS

INXS NAAR PARADISO INXS gaat een optreden geven in Paradiso. De band, vooral begin jaren '90...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.