Winnen: 3x2 kaarten Yamato - The Beat on the Road

Door Daphne_W op 05 maart 2013 - 10:27 Met aanstekelijke energie brengen de heren en dames van Yamato de eeuwenoude kunst van het Taiko drummen in het theater. De trillingen van de drums raken het publiek tot diep in hun hart. Yamato zal Nederland en België aandoen met de nieuwe tour ROJHOY – The Beat on the Road. 19 april begint de tour in Tiel en 12 juni eindigt deze in Utrecht. Hier bestel je je Yamato tickets. en hier vind je een overzicht van alle Yamato optredens.

Podiuminfo mag 3x2 kaarten weggeven voor Yamato optreden naar keuze.

Wil jij kans maken op deze kaarten? Het enige wat je hoeft te doen is aangeven op de artiestenpagina dat je deze groep graag live wil zien. Dat kan hier.
Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam, een link naar je Agendainfo profiel en de datum en plaats wanneer je Yamato graag wil zien naar [email protected] met als onderwerp 'Yamato - the Beat on the Road'.



Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



megadeth4

MEGADETH IN OOSTERPOORTDe Amerikaanse Thrashmetalband Megadeth komt op 26 mei naar Oosterpoort...

GlenHansardnews1

GLEN HANSARD MET BBC SCOTTISH SYMPHONY ORCHESTRA... De Ierse singer-songwriter Glen Hansard (The Frames, Swell Season) komt...

REACTIES

geen avatar
wo 13 mrt 2013 07:29

Vleesje geinige show altijd..en dat accent van die jappanners. Hilarisch

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.