Winnen: 2x2 kaarten voor Villagers in Tivoli

Door MGSlot op 25 februari 2013 - 12:51 De Ierse indieband Villagers zette zichzelf in 2010 meteen stevig op de kaart met hun debuutalbum Becoming A Jackal. Drijvende kracht achter, in en voor de band is frontman Conor J O’Brien. Of hij een nummer nu voor de eerste keer of de honderdste keer speelt, het is altijd even intens. Soms klinkt O’Brien als Tom McCrae, dan weer als zijn naamgenoot Conor Oberst van Bright Eyes, maar meestal toch gewoon als zichzelf. Het nieuwe Villagers album genaamd Awayland laat een spannende koerswijziging richting electronica horen!

Podiuminfo mag 2x2 kaarten weggeven voor Villagers in Tivoli op 9 maart.

Wil jij kans maken op deze kaarten? Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar Villagers in Tivoli wil gaan. Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina.
Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Villagers in Tivoli'.joharman

JO HARMAN SUPPORT MICH HUCKNALLDe Britse zangeres Jo Harman verzorgt het voorprogramma van Mick Hucknall...

cocorosienieuws

COCOROSIE KOMT NAAR TIVOLI Woensdag 29 mei zal het Amerikaanse duo CocoRosie optreden in Tivoli...

REACTIES

Avatar ruudthedude
za 02 mrt 2013 08:57

ruudthedude Staat reeds lang op mijn wenslijstje!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.