Winnen: 2x2 kaarten voor Feuerengel in Luxor Live

Door MGSlot op 07 februari 2013 - 14:22 Feuerengel is met recht de beste Rammstein coverband die dit aardbolletje rijk is. De mannen zijn zelfs zo goed dat ze geregeld de feestjes van de Rammstein- crew opleuken met een koekje van eigen deeg. Wij spreken hier dan ook van ongebreideld spektakel, te denken aan: vlammenwerpers, vuurbogen en ja ook de nodige explosies. Daarbij moet gezegd dat de band het in technisch opzicht ook goed voor elkaar heeft. Nummers als ‘Buck dich’ en ‘Du hast’ zijn niet van de echte te onderscheiden. Het is knoertharde industriële metal die menigeen de stuipen op het lijf jaagt!

Podiuminfo mag 2x2 kaarten weggeven voor Feuerengel in Luxor Live op vrijdag 22 februari.

Wil jij kans maken op deze kaarten? Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar Feuerengel in Luxor Live wil gaan. Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina.
Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Feuerengel in Luxor Live'.lisalois

LISA LOIS MET NIEUW ALBUM OP TOURZangeres Lisa Lois geeft op vrijdag 26 april een optreden in Hedon te...

Karl Hyde Underworld

KARL HYDE (UNDERWORLD) NAAR DE DUIF Op woensdag 17 april komt de frontman van Underworld, Karl Hyde naar De...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.