Winnen: 2x2 kaarten Brad in Metropool

Door MGSlot op 06 februari 2013 - 16:38 Gewoon Brad. En dan niet zoals Gewoon Jannes, Gewoon André en Gewoon Frans Duyts. Brad komt uit de Verenigde Staten en de mensen die houden van grunge en stevige gitaren moeten even verder lezen! Brad is de band van Pearl Jam gitarist en componist Stone Gossard. Naast deze gigant spelen ook Regan Hagar ( drums) en Shawn Smith ( zang) in Brad. Regan was dan weer lid van oer grunge outfit Malfunkshun, en Shawn Smith zong ook in Pigeonhed en Satchel. Muzikaal zit dat dus wel snor!

Podiuminfo mag 2x2 kaarten weggeven voor Brad in Metropool op 16 februari. Supportact is New Killer Shoes.

Wil jij kans maken op deze kaarten? Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar Brad in Metropool wil gaan. Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina.
Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp 'Brad in Metropool'.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



theopposites

APRIL-SHOWS THE OPPOSITES VERPLAATST NAAR MEI The Opposites zou aanvankelijk op 4 april optreden in het Haagse Paard van...

SymphonyXnews

SYMPHONY X NAAR PAARD VAN TROJE De Amerikaanse metalband Symphony X staat donderdag 20 juni in de grote...

REACTIES

geen avatar
za 09 feb 2013 13:53

motormischa Geen kaartjes voor Brad in Noord/Zuid-Holland of Utrecht te winnen????

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.