Winnen: 2x2 kaarten Conor Oberst solo in Paradiso

Door MGSlot op 23 januari 2013 - 13:48 Conor Oberst schreef reeds een indrukwekkend oeuvre bij elkaar. Niet alleen onder eigen naam, maar tevens met zijn begeleidingsgroep The Mystic Valley Band, onder de naam Bright Eyes - zijn meest succesvolle project tot nu toe - maar ook met het monsterverbond Monsters of Folk met Jim James van My Morning Jacket en M. Ward. Ondanks de vele verschillende namen en samenstellingen zijn er twee constante factoren altijd aanwezig: het ongelooflijke hoge niveau van songschrijverschap van Oberts en zijn ontwapenende stem.

Podiuminfo mag 2x2 kaarten weggeven voor Conor Oberst op 1 februari in Paradiso. Support van Simone Felice.

Wil jij kans maken op deze kaarten? Het enige wat je hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar Conor Oberst in Paradiso wil gaan. Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina.
Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp 'Conor Oberst in Paradiso'.


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



RachelLouisenieuws

RACHÈL LOUISE SPEELT OP OPENINGSFEEST FRED & GUUSDe Utrechtse zangeres Rachèl Louise zal de plek van Dakota innemen bij het...

stornoway

BITTERZOET VOOR STORNOWAY Gisteren werd al bekend dat Stornoway op het Rotterdamse stadsfestival...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.