Indeling deel voorrondes Clash of the Titans bekend

Door MGSlot op 17 januari 2013 - 11:06 Bandwedstrijd Clash of the Titans heeft de indeling voor de eerste vijf voorrondes bekend gemaakt. Op donderdag 24 januari zal de eerste plaatsvinden. Elke voorronde zijn er vijf bands geprogrammeerd.

Bij elke voorronde wordt er 1 bands doorgelaten naar de halve finale. Daarnaast zijn na alle voorrondes nog vijf wildcards te vergeven door de jury aan de bands die ze graag nog een keer willen zien. Uiteindelijk zal er uit elke halve finale twee winnaars geselecteerd worden en één winnaar uit de Wildcard ronde om door te gaan naar de finale op 25 mei in Tivoli de Helling.

In de eerste voorronde op donderdag 24 januari in dB's zal zijn met Kowai, Strolling the Yards, AVI, Solarface en Elverez.

Op vrijdag 1 februari zal de tweede voorronde plaatsvinden in ACU met Requested Alms, Novalight, AliasTheBand, Paper Doll Decay en Taste of Cinnamon.

Derde voorronde op donderdag 7 februari in de dB's is met Sevenstone, Blame it on the Drummer, All Male Videoshop, Pioneers Town en Status Aparte.

Een week later op donderdag 14 februari zal de vierde voorronde plaatsvinden in dB's met Don King Kong, We Are The Knight, Terecht, Woods On Fire en Professor Meneer.

En de vijfde voorronde zal donderdag 21 februari in db's is met Under My Boots, 20th Century Hansa, Adam & the Relevants, The Cherry Season en Boundless Generation.

Wanneer de andere voorrondes bekend worden gemaakt is nog niet bekend.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



DeWasserettenws

DE WASSERETTE IN BREDA MOET DICHTDe Wasserette in Breda gaat na vier jaar de deuren sluiten. De gemeente...

Sick of it all2

SICK OF IT ALL IN JULI 2013 NAAR BIBELOT Sick Of It All , de grondleggers van de New York 
hardcorepunk, komt naar...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.